Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενεργοποιείται μέσα στις επόμενες ημέρες το Variable Refresh Rate στο PS5

*
Μέσω ενός νέου system software update για το PS5, που θα γίνει διαθέσιμο εντός της εβδομάδας, η Sony Interactive Entertainment θα ενεργοποιήσει το Variable Refresh Rate στη νεότερη κονσόλα της. Η λειτουργία θα ενεργοποιείται αυτόματα σε όσους τίτλους την υποστηρίζουν, εφόσον η κονσόλα είναι συνδεδεμένη σε τηλεόραση με HDMI 2.1, συμβατή με VRR ή αντίστοιχο monitor. Επιπλέον θα μπορεί να απενεργοποιηθεί μέσω των επιλογών "Screen and Video" στα system settings.

Επίσης, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης του Variable Refresh Rate ακόμα και σε τίτλους που δεν το υποστηρίζουν αμιγώς, γεγονός που σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως βελτιώσει την ποιότητά τους. Υπάρχει όμως και ενδεχόμενο να οδηγήσει σε μη αποδεκτές καταστάσεις.


Η τεχνολογία Variable Refresh Rate βελτιώνει τις οπτικές επιδόσεις παιχνιδιών, ελαχιστοποιώντας ή μηδενίζοντας τις επιπτώσεις θεμάτων που αφορούν το frame pacing και το screen tearing, δημιουργώντας την αίσθηση ότι η ροή του gameplay είναι απολύτως ομαλή, καθώς δεν παρατηρούνται διακοπές στο ρενδερ των πλάνων, τα γραφικά δείχνουν πιο εντυπωσιακά και μειώνεται το input lag.

Τις επόμενες εβδομάδες, οι παρακάτω τίτλοι θα λάβουν το σχετικό patch για την υποστήριξη του VRR:

ASTRO’s Playroom
Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Black Ops Cold War
Destiny 2
Devil May Cry 5 Special Edition
DIRT 5
Godfall
Marvel’s Spider-Man Remastered
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
Ratchet & Clank: Rift Apart
Resident Evil Village
Tiny Tina’s Wonderlands
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
Tribes of Midgard

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*