Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντελώς δωρεάν για μερικές μέρες το Outriders στο Steam (trailer)

Με την κυκλοφορία του Outriders Worldslayer να είναι κοντά, η Square Enix δίνει την ευκαιρία στους PC gamers να δοκιμάσουν το Outriders εντελώς δωρεάν στο Steam, μέχρι και την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

Όσοι παίκτες είχαν δοκιμάσει το demo του Outriders στο παρελθόν, θα μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τη πρόοδο τους από εκεί που την σταμάτησαν, όπως αντίστοιχα και αν αποφασίσουν να αγοράσουν το παιχνίδι. Η δωρεάν περίοδος προσφέρει πλήρης πρόσβαση στο παιχνίδι, όπως και την δυνατότητα για cross-play.

Το Outriders Worldslayer αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, PC (Steam, Epic Games Store, Windows Store) και Google Stadia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*