Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντοπίστηκε νέο Konami Code Cheat σε τίτλο του Nintendo 64, 25 χρόνια μετά! (video)

*
Ένα διαφορετικό (και νέο) Konami Code Cheat εντοπίστηκε σε παιχνίδι του Nintendo 64 25 χρόνια μετά! Ο λόγος για το Castlevania: Legacy of Darkness. Το Konami Code λειτουργούσε σε μια πληθώρα παιχνιδιών και συνήθως ξεκλείδωνε πολλές ευκολίες για τους παίκτες, όπως άπειρη ζωή, άπειρα χρήματα κτλ.

Εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Gradius του 1986 και το είδαμε να χρησιμοποιείται και στη σύγχρονη εποχή, ακόμη και από τίτλους όπως το Fortnite. Κάποιος δοκίμασε κάτι διαφορετικό στο Castlevania: Legacy of Darkness και δούλεψε.


Συγκεκριμένα, αντί να πατήσει 2 φορές C-Up πάτησε 4, αντί να πατήσει 1 τα C-Left και C-Right τα πάτησε 2 και αντίστοιχα λειτούργησε και με άλλα.



Τα cheat codes χρησιμοποιούνταν κατά κύριο λόγο από τους developers, αλλά στην πορεία εμφανίστηκαν στην αγορά ως έξτρα βοήθεια για τους παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*