Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντός του 2022 το Bayonetta 3 και άλλα παιχνίδια που ανακοίνωσε η Nintendo για φέτος

*
H Nintendo ανακοίνωσε το πλάνο κυκλοφοριών της για το υπόλοιπο του 2022. Σύμφωνα με αυτό, το Bayonetta 3 πρόκειται να λανσαριστεί εντός του 2022, μαζί με τα Mario + Rabbids: Sparks of Hope συν τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet.

Όσο για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, παραμένει σε πορεία κυκλοφορίας για το 2023.


Επιπλέον, υπάρχουν τα Mario Strikers: Battle League Football (10 Ιουνίου), Fire Emblem Warriors: Three Hopes (24 Ιουνίου), Live a Live της Square Enix (22 Ιουλίου), Xenoblade Chronicles 3 (29 Ιουλίου) και Splatoon 3 (9 Σεπτεμβρίου).

Για δύο παιχνίδια υπάρχει η ένδειξη ΤΒΑ, το Metroid Prime 4 για το οποίο κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες περί της ανάπτυξής του και το Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, που έχει καθυστερήσει λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*