Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακό το λανσάρισμα του Roblox στο PlayStation

*
Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων Circana (NPD Group) το λανσάρισμα του Roblox στο PlayStation χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικό. Όπως αναφέρει ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, Mat Piscatella, μόλις μια εβδομάδα μετά την έλευση του Roblox στο PlayStation, μόνο δύο παιχνίδια προσέλκυσαν περισσότερο κοινό, το Call of Duty και το Fortnite.

"Το Roblox είχε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο PlayStation", έγραψε ο Piscatella στο Χ. "Σύμφωνα με το Circana’s Player Engagement Tracker, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κυκλοφορίας του, το Roblox κατέλαβε την 3η θέση στο ποσοστό των παικτών του PlayStation που ασχολήθηκαν με τον τίτλο τουλάχιστον μία φορά. Μόνο το Call of Duty: Modern Warfare II και το Fortnite κατατάχθηκαν υψηλότερα".


Υπολογίζεται ότι το Roblox έχει περισσότερους από 65 εκ. καθημερινούς χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*