Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έως και 14 επίπεδα διοίκησης είχαν ορισμένες ομάδες του XBOX

*
Μετά από μια σημαντική αναδιάρθρωση που είχε ως αποτέλεσμα περισσότερες από 3.000 απολύσεις και την ανεξαρτητοποίηση τεσσάρων studios του Xbox, η CEO του Xbox Asha Sharma εξήγησε τους λόγους πίσω από τις σαρωτικές αλλαγές στην εταιρεία.

Σύμφωνα με τη Sharma, ορισμένες ομάδες λειτουργούσαν με έως και 14 επίπεδα διοίκησης, δημιουργώντας υπερβολική γραφειοκρατία που επιβράδυνε τη λήψη αποφάσεων, αύξανε το κόστος και δημιουργούσε προβλήματα όσον αφορά το ποιος απευθύνεται σε ποιόν.


Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, το Xbox μείωσε αυτά τα επίπεδα διοίκησης σε πέντε -ή ακόμη και τρία σε ορισμένες περιπτώσεις- για να δημιουργήσει έναν πιο αποτελεσματικό οργανισμό που θα εστιάζει στη δημιουργικότητα και την ταχύτερη ανάπτυξη.

Η Sharma αποκάλυψε επίσης ότι οι ομάδες της πλατφόρμας του Xbox αυξήθηκαν κατά 40% από την αρχή της τρέχουσας γενιάς κονσολών, παρά τη μείωση τόσο της βάσης των παικτών όσο και του συνολικού χρόνου παιχνιδιού.

Η εταιρεία πιστεύει ότι η προηγούμενη οργανωτική δομή είχε γίνει μη βιώσιμη και εμπόδιζε την ικανότητά της να προσφέρει στους παίκτες. Παράλληλα με την αναμόρφωση της διοίκησης, το Xbox σχεδιάζει να εξορθολογήσει τις διαδικασίες ανάπτυξης, να απλοποιήσει το code base και να μειώσει τις δαπάνες για τους προμηθευτές κατά 50%, καθώς επιδιώκει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα.

Αλλάζουν τα πάντα στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής δίσκων της Sony μετά την απόφαση για πλήρως ψηφιακή διανομή

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*