Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επαναμφανίστηκε με ανακοίνωση για closed beta test το Synduality Echo of Ada της Bandai Namco (trailer)

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ένα closed beta test για το νέο της PvPvE extraction shooter Synduality Echo of Ada. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο ενός State of Play broadcast της Sony τον Σεπτέμβριο του 2022 και από τότε δεν είχαμε μάθει κάτι για την τύχη του. Ουσιαστικά είναι το Armored Core υπό τη μορφή ενός online extraction shooter. Η δοκιμή θα τρέξει από τις 28 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2024, σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Αν ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε μέσω της σελίδας του παιχνιδιού.

Οι παίκτες μπαίνουν στο cockpit ενός πάνοπλου robot που ονομάζεται CRADLECOFFIN και στο πλευρό τους θα έχουν ένα AI, γνωστό ως Magus. Μαζί θα αναλάβουν μια σειρά απόστολές για να συλλέξουν σπάνιους AO Crystals, έχοντας ανταγωνισμό από άλλους παίκτες αλλά και από τους εχθρικούς Enders.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*