Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανέρχεται η συζήτηση για τις προδιαγραφές και την τιμή του PS5 Pro (video)

Το κανάλι του YouTube, "Moore's Law is Dead", υποστηρίζει ότι έχει νέες πληροφορίες για το φημολογούμενο PlayStation 5 Pro. Ο παρουσιαστής αναφέρει πως η Sony σκοπεύει να χρησιμοποιήσει 16GB GDDR6 RAM (18Gbps) με 256-bit bus. Ακόμα, λέει πως η GPU θα υποστηρίζει 60 CUs αλλά η Sony έχει προς το παρόν στα πλάνα της να χρησιμοποιήσεις τα 56. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναφορά στην AMD, που λέγεται πως αναμένει το λανσάρισμα του PS5 Pro να πραγματοποιηθεί την εορταστική περίοδο του 2024. Όσο για την τιμή, ο YouTuber αναμένει γύρω στα $500 για το μοντέλο χωρίς disc-drive.

"Από ό,τι βλέπω εδώ, παραμένουν τα 16 GB RAM, ούτε καν 20 GB, ώστε να μπορούν να αγοράσουν τη RAM σε τιμή χαμηλότερη από ό,τι όταν κυκλοφόρησαν το PS5".


Πρόσθεσε, "Δεν βλέπω τίποτα σε αυτήν την κονσόλα που να ανεβάζει πραγματικά την τιμή για να πει κάποιος θα την κυκλοφορήσω αργότερα φέτος, που να ανεβάζει ιδιαίτερα το κόστος κατασκευής, πιο πολύ από ότι του PS5 το 2020. Όχι δραστικά περισσότερο, ίσως λίγο περισσότερο, αλλά όχι πολύ περισσότερο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*