Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανέρχονται σε λειτουργία τα Wii Shop Channel και DSi Shop

*
Το Wii Shop Channel και το DSi Shop επανέρχονται σε λειτουργία ύστερα από τέσσερις μήνες. Τα online marketplaces σταμάτησαν να λειτουργούν στα μέσα του Μαρτίου. Μια εβδομάδα μετά, η Nintendo ανακοίνωσε πως δουλεύει στην συντήρηση των υπηρεσιών και θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον.

Το GameXplain ανακοίνωσε πρόσφατα πως τα δύο eshops πλέον είναι ξανά online. Αν και το Nintendo Wii Shop Channel σταμάτησε να δέχεται αγορές το 2019, οι παίκτες μπορούν ακόμη να κατεβάσον παιχνίδια που έχουν ήδη αγοράσει.

Η Nintendo σκοπεύει να σταματήσει τις ψηφιακές αγορές παιχνιδιών για Nintendo Wii U και 3DS τον Μάρτιο του 2023. Από την ημερομηνία που θα οριστεί και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε αγορές στο Nintendo eShop. Βέβαια, θα μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια και DLC, software updates και να παίξετε online σε Wii U και 3DS αντίστοιχα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*