Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανήλθε στο προσκήνιο το εντυπωσιακό fan remake του The Simpsons: Hit & Run (video)

Ξεκίνησε και πάλι η ανάπτυξη του εντυπωσιακού fan remake του The Simpsons: Hit & Run, με την προσθήκη επιπλέον χαρακτηριστικών. Ένα νέο video που αναλύει τα όσα έχουν γίνει είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο ταυτόχρονα αναδεικνύει τον ανοικτό κόσμο του παιχνιδιού και υπόσχεται επιπλέον χαρακτηριστικά για το μέλλον, όπως βελτιώσεις στα οχήματα, την προσθήκη online multiplayer, ένα quest system και ανανεωμένα γραφικά.

Η επαναφορά του project στο προσκήνιο αποτελεί μία μικρή έκπληξη, μιας και η προηγούμενη έκδοσή του είχε αποσυρθεί από τον δημιουργό της, προκειμένου να αποφύγει μπλεξίματα με τον νόμο.


Ίσως για τον λόγο αυτό, το video ξεκινάει με τη δήλωση ότι το project έχει ως σκοπό αποκλειστικά τη διασκέδαση του κοινού και δεν θα γίνει διαθέσιμο για download.

Τα όσα παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια της Unreal Engine 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*