Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επέστρεψε στο Counter-Strike 2 το Arms Race

*
Το Arms Race επέστρεψε στο Counter-Strike 2 χάρη σε ένα νέο patch. Το mode συνοδεύεται από δύο χάρτες, τον "Baggage" και τον "Shoots" και πρόκειται για ανανεωμένες εκδόσεις των χαρτών που υπήρχαν και στο CS:GO. Ο Baggage τοποθετείται στον χόρο διαχείρισης αποσκευών ενός αεροδρομίου και υπάρχει ακόμα και σύστημα ελέγχου για τους ιμάντες μεταφοράς.

Στα παραπάνω προστίθενται μια σειρά από μικρές ή μεγάλες αλλαγές. Για παράδειγμα στο εξής οι παίκτες θα μπορούν να τοποθετούν αυτοκόλλητα στα όπλα τους, για ακόμα μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία.


Θα βρείτε επίσης μια νέα θήκη που περιέχει 17 όπλα με σχεδιασμούς από την κοινότητα των παικτών, που ονομάζεται Kilowatt Case, ένα νέι music kit και ένα "XP overload" cosmetic feature.

Από πλευράς gameplay, η Valve πρόσθεσε μια επιλογή για απενεργοποίηση των first person bullet tracers, ενώ τα pings των παικτών δεν μπλοκάρονται πλέον από αόρατα σχήματα. Τέλος, προστέθηκε σκίαση στον καπνό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*