Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη νέου τίτλου Mafia

*
H σειρά Mafia θα αποκτήσει και άλλον τίτλο, αλλά όχι σύντομα. Η ομάδα ανάπτυξης Hangar 13 επιβεβαίωσε μερικές πληροφορίες κατά την διάρκεια ενός developer interview για την 20η επέτειο του πρώτου παιχνιδιού. Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας δήλωσε:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε σε ένα ολοκαίνουργιο Mafia. Παρόλο που η κυκλοφορία του απέχει κάποια χρόνια ακόμη και δεν μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να δουλεύουμε στο αγαπημένο μας franchise και να διασκεδάσουμε περισσότερους παίκτες με τις ιστορίες μας».


Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς είναι το Mafia: Definitive Edition, το οποίο έγινε διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και σε PC μέσω Steam και Epic Games Store στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020. Ο τίτλος είναι πλήρες remake του πρώτου Mafia που είχε κυκλοφορήσει το 2002.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*