Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία έναρξης της 18ης σεζόν του Apex Legends, μαζί με ανασχεδιασμένο Revenant

*
H πολυαναμενόμενη 18η σεζόν του Apex Legends θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου. Μια από τις μεγαλύτερες και πολλά υποσχόμενες προσθήκες, αποτελεί ο ανασχεδιασμός του Synthetic Nightmare Revenant, η προσθήκη της περιοχής Broken Moon στο Mix Tape καθώς και η επιστροφή των Disruptor Rounds της 2ης σεζόν.

Όσοι από εσάς παίζατε με τον Revenant στη 17η σεζόν, θα είχατε παρατηρήσει κάποιες δυσλειτουργίες, με αποτέλεσμα η απήχησή του να μειωθεί αρκετά καθώς δεν μπορούσε πλέον να ανταπεξέλθει στους γρήγορους ρυθμούς μάχης των νεότερων Legends. Η ανανεωμένη έκδοση του Revenant φέρνει μια ολοκαίνουργια (και αναμφισβήτητα πιο ανατριχιαστική) εμφάνιση και αλλάζει εντελώς τις ικανότητές του. Το νέο Passive είναι το Assassin's Instinct και αυτό δίνει στον χαρακτήρα ταχύτητα και πιο αποτελεσματικές ικανότητες αναρρίχησης. Πλέον, θα μπορείτε να “μαρκάρετε” και να βλέπετε το ποσοστό υγείας των εχθρών σας, πράγμα που θα μπορούσε πραγματικά να δώσει το πλεονέκτημα στην ομάδα σας.

Στη συνέχεια, το Shadow Pounce σας επιτρέπει να εξαπολύσετε ένα ισχυρό άλμα προς τα εμπρός, προκειμένου να καλύψετε το κενό ανάμεσα σε εσάς και έναν εχθρό, να πάρετε καλύτερη θέση ή απλά να ορμήσετε καταπάνω του. Μια σημαντική αποχώρηση αποτελεί το Death Totem, το οποίο δεν είναι και τόσο χρήσιμο πλέον καθότι οι ρυθμοί του παιχνιδιού έχουν αλλάξει δραματικά. Η νέα ικανότητα που πλαισιώνει τον Revenant είναι τα Forged Shadows, ένα πέπλο με σκιές που σας προστατεύει από τα χτυπήματα των εχθρών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.


Ο Revenant θα διατίθεται δωρεάν για όλους τους παίκτες του Apex Legends: Resurrection αλλά για να τον αποκτήσετε μόνιμα θα πρέπει, μέχρι το τέλος της σεζόν, να ολοκληρώσετε μια σειρά από προκλήσεις. Παρόλα αυτά, οι ανταμοιβές και τα skins που είχατε αποκτήσει προηγουμένως θα μεταφερθούν αυτόματα στη νέα σεζόν.

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που θα γίνουν στα όπλα του παιχνιδιού βρίσκεται στο Charge Rifle. Πλέον, θα πρέπει να φορτίσετε το τουφέκι πριν πυροβολήσετε και η κατανάλωση των πυρομαχικών ανά βολή θα είναι διαφορετική. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν αλλαγές και στο SMG την ίδια ακριβώς στιγμή που τα Rampage και R-99 δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο crafter, με τα Nemesis και Mozambique να παίρνουν τη θέση τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο παλαιότεροι παίκτες γνωρίζετε ήδη από τη 2η σεζόν τα χαρακτηριστικά των Disruptor Rounds και θα πρέπει να ετοιμαστείτε καταλλήλως καθώς πλέον θα τα χρησιμοποιείτε με τη συνεργασία του Peacekeeper, δίνοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στο κυνηγετικό σας όπλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Respawn Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Apex Legends
    • 16+ pegi 16+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.ea.com/games/apex-legends FOLLOWERS 2 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*