Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε και κυκλοφορεί το 2023 το remake του Lollipop Chainsaw

*
Επιβεβαιώθηκε ότι το remake του cult zombie game Lollipop Chainsaw θα κυκλοφορήσει εντός του 2023. Την επίβλεψή του έχει αναλάβει ο Yoshimi Yasuda, εκτελεστικός παραγωγός του original παιχνιδιού, εκπροσωπώντας την εταιρεία του, Dragami Games. Στην ομάδα ανάπτυξης βρίσκονται τόσο βετεράνοι του Lollipop Chainsaw, όσο και νέα μέλη και τα γραφικά θα είναι πιο ρεαλιστικά. Επιπλέον, θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχετικές άδειες, υποχρεώνουν τη Dragami Games να προχωρήσει στη σύνθεση ενός νέου soundtrack.

Στο Lollipop Chainsaw πρωταγωνιστεί μία Αμερικανίδα cheerleader, που θα λέγαμε ότι ξεχωρίζει από την ενδυμασία της και έχει ως βοηθό τον πρώην εραστή της, Nick- που πλέον είναι ένα κεφάλι δίχως σώμα. Τυπική θα έλεγε κανείς δημιουργία του Suda51, σε σενάριο του James Gunn.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*