Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε ο ορίζοντας κυκλοφορίας για το The War Within expansion του World of Warcraft

*
Η Blizzard δημοσίευσε το χρονοδιάγραμμα με τις προσθήκες του World of Warcraft για το 2024. Σε δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, η εκτελεστική παραγωγός Holly Longdale σημέιωσε ότι πριν το λανσάρισμα του The War Within, αναμένονται τρία ακόμα content updates για το Dragonflight.



“Η σεζόν τέσσερα του Dragonflight θα επιστρέψει στα dungeons και στα raids, μαζί με νέο περιεχόμενο, ανανανεωμένα rewards και μερικές εκπλήξεις".

“Μετά την Άνοιξη/ Καλοκαίρι, θα ζητήσουμε τη γνώμη σας, όταν ξεκινήσουν τα alpha και beta tests του The War Within".

Το νέο expansion είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του Καλοκαιριού με αρχές του Φθινοπώρου του 2024.

"Για το WoW Classic, υπάρχουν νέα updates για το Classic Hardcore με υποστήριξη για το ‘Solo Self Found’ τον Φεβρουάριο, ως έναν νέο τρόπο να δοκιμάσουν οι παίκτες τις δυνάμεις τους και να προστεθεί ακόμα λίγο hardcore στο Hardcore. Lok’tar ogar!"

“Επιπλέον, θα προστεθούν νέες φάσεις στο Season of Discovery το επόμενο έτος, καθώς η περιπέτεια συνεχίζεται. Και ασφαλώς, το Cataclysm Classic θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*