Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε: Το FIFA 22 στα PS Plus Μαΐου

*
H Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν δίχως επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Μάιο του 2022. Το lineup αποτελείται από τα: FIFA 22 (PS5, PS4), Tribes of Midgard (PS5, PS4) και Curse of the Dead Gods (PS4). Γίνεται αντιληπτό ότι και μόνο με την προσθήκη του FIFA 22 στην υπηρεσία της Sony, ο επόμενος μήνας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα μπορέσετε να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας από την Τρίτη 3 Μαΐου 2022.

Ως τότε, έχετε ακόμα λίγες ημέρες για να κάνετε δικά σας τα Hood: Outlaws & Legends (PS4/ PS5), SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated (PS4) και Slay the Spire (PS4).


PlayStation Plus games for May: FIFA 22, Tribes of Midgard, Curse of the Dead Gods  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*