Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίβλεψη σε πραγματικό χρόνο θα έχει το voice chat του Call of Duty

*
Η Activision ανακοίνωσε νέα μέτρα τα οποία σκοπεύει να λάβει για να καταπολεμήσει την τοξικότητα που υπάρχει στο Call of Duty. Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως θα εισάγει μια νέα λειτουργία, στην οποία θα παρακολουθεί με την χρήση AI και σε πραγματικό χρόνο το global voice chat και θα προσπαθεί να αναγνωρίσει τοξική ή επιθετική συμπεριφορά προς άλλους παίκτες, προκειμένου να τιμωρεί τους ιθύνοντες.

Beta της λειτουργίας έχει ξεκινήσει ήδη, στις 30 Αυγούστου 2023 για το Call of Duty: Modern Warfare 2 και το Call of Duty: Warzone 2. To επίσημο λανσάρισμα της νέας τεχνολογίας θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου 2023, μαζί με την άφιξη του Call of Duty: Modern Warfare 3. Η Activision τονίζει πως τα νέα εργαλεία θα υποστηρίζουν μόνο αγγλικά στην αρχή, με νέες γλώσσες να προστίθενται αργότερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*