Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Epic Games Store: Χαλαρώνουν οι περιορισμοί για "Adults Only" games που επισημάνθηκαν λόγω blockchain

*
Το Epic Games Store χαλάρωσε τους περιορισμούς και τους κανονισμούς για παιχνίδια που το ESRB έχει επισημάνει ως "Adults Only", εφόσον αυτή η ηλικιακή αξιολόγηση έχει πραγματοποιηθεί λόγω της ύπαρξης τεχνολογίας blockchain. Οι αλλαγές εντοπίστηκαν πρόσφατα, όταν το ηλεκτρονικό κατάστημα επανέφερε στις λίστες του το Gods Unchained και Striker Manager 3. Η αφαίρεσή τους είχε γίνει όταν το ESRB στις ΗΠΑ τα είχε τοποθετήσει στην κατηγορία "Adults Only".

"Το Epic Games Store κάνει μια εξαίρεση για προϊόντα που έλαβαν αξιολόγηση [Adults Only] αποκλειστικά λόγω της χρήση τεχνολογιών blockchain ή NFT", αναφέρουν πλέον οι κανονισμοί του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να συνεχίζουν να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς περί πορνογραφίας, τζόγου, εκφράσεις μίσους και τεχνολογίας blockchain.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*