Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Epic Games: Το Fortnite επιστρέφει στο ευρωπαϊκό iOS μέσα από το Epic Games Store app

*
Η μάχη της Epic Games με την Apple συνεχίζεται και στα της επικοινωνίας και η πρώτη ανακοίνωσε πως το Fortnite επιστρέφει στο ευρωπαϊκό iOS λόγω των νομοθεσιών που υπερίσχυσαν της πολιτικής της Apple. O επίσημος λογαριασμός Epic Games Newsroom στο X/Twitter σημείωσε πως το δημοφιλές game επανέρχεται στα iPhone μέσα στο 2024 και θα διανέμεται μέσα από το Epic Games Store App που θα δημιουργηθεί για το iOS.



Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά από την αναγκαστική συμμόρφωση της Apple στην ευρωπαϊκή νομοθεσία του Digital Markets Act, ενός νέου νόμου που τίθεται σε ισχύ τον Μάρτιο. Βάσει αυτού, η Apple θα πρέπει να επιτρέπει στους δημιουργούς να προσφέρουν τις εφαρμογές και τα games τους και εκτός App Store και ίσως και μέσα από δικά τους ηλεκτρονικά καταστήματα.

Η Apple, πάντως, πήρε τα μέτρα της για να μην χάσει έσοδα και ζήτησε από τους developers να της πληρώνουν μισό ευρώ για κάθε download πέραν του ενός εκατομμυρίου που θα γίνει για μια εφαρμογή ή game.

O CEO της Epic Games, Mark Sweeney, έκανε και πάλι επίθεση στην Apple μετά τις ανακοινώσεις της εταιρείας με την συμμόρφωση των ευρωπαϊκών νόμων και την κατηγόρησε για μονοπωλιακές τακτικές και αισχροκέρδεια, αφού -όπως αναφέρει- ακόμη και με το νέο «σχήμα», οι δημιουργοί θα καλούνται να της πληρώνουν εξωφρενικά ποσά.

Συμπλήρωσε, δε, πως η Apple δεν έχει καμία πρόθεση να συμμορφωθεί με το DMA, καθώς με αυτές τις τακτικές δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως ενισχύεται ο ανταγωνισμός προς όφελος του καταναλωτή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*