Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Epic Mickey 3: Δεν προλαβαίνει ο Warren Spector, που όμως έχει μια καλή ιδέα για το tri-quel

*
Ο Warren Spector, δημιουργός της σειράς Epic Mickey λέει ότι προς το παρόν είναι αδύνατο να δούμε ένα νέο παιχνίδι για τη σειρά, καθώς ο ίδιος δεν είναι διαθέσιμος. Πριν μερικές μέρες, κατά τη διάρκεια του Nintendo Partner Direct, ανακοινώθηκε το Epic Mickey: Rebrushed, το remake του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, το οποίο αναμένεται εντός του 2024, για Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.

O Spector έγραψε στο LinkedIn, ότι δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το παιχνίδι, όμως δεν ετοιμάζει έναν νέο τίτλο για τη σειρά στα παρασκήνια.


"Πολύ θα ήθελα να δημιουργήσω το Epic Mickey 3 όμως έχω μια εργασία πλήρους απασχόλησης που θα έκανε το εγχείρημα αδύνατο".

"Στην πραγματικότητα έχω μια εξαιρετική ιδέα για το τι θα έκανε σε ένα tri-quel", συμπλήρωσε ο Spector, που δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες.

Ο Spector είναι ο chief creative officer της OtherSide Entertainment, η οποία ιδρύθηκε το 2013 και έχει κυκλοφορήσει το action RPG Underworld Ascendant. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*