Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Τον Δεκέμβριο το πρώτο trailer του GTA 6

*
Η Rockstar Games επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ωρών στα του GTA 6.

Ο Sam Houser δήλωσε για το θέμα μέσω των επίσημων social media της Rockstar Games τα ακόλουθα: «Τον επόμενο μήνα, η Rockstar Games γιορτάζει τα 25α της γενέθλια. Χάρη στην υπέροχη υποστήριξη των παικτών παγκοσμίως, είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε παιχνίδια που είμαστε περήφανοι. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε και είμαστε ευγνώμονες για αυτό το ταξίδι που κάνουμε μαζί.


Το 1998, η Rockstar Games ιδρύθηκε με την ιδέα ότι τα videogames μπορούν να γίνουν κάτι βασικό στην κουλτούρα μας, όπως κάθε άλλη μορφή ψυχαγωγίας. Και ελπίζουμε ότι δημιουργήσαμε games που αγαπήσατε. Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουμε το πρώτο trailer για το επόμενο Grand Theft Auto. Περιμένουμε τα επόμενα χρόνια για να μοιραστούμε πολλές τέτοιες εμπειρίες μαζί σας.

Sam Houser
». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*