Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει στη SEGA Europe ο πρώην πρόεδρος Jurgen Post

*
Η SEGA Europe ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στην ηγεσία της, στις οποίες περιλαμβάνεται η επιστροφή του πρώην προέδρου της, Jurgen Post. Ο Post είναι πλέον ο νέος COO of West Studios και regional managing director, Από το 2012 έως το 2017 ήταν πρόεδρος και COO της SEGA Europe, σε μια περίοδο όπου η η εταιρεία είχε σημαντική ανάπτυξη. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό της Tencent και το 2020 ανέλαβε τη θέση του CEO της Miniclip.

Όμως, δυο σημαντικά στελέχη της SEGA Europe, με πολυετή θητεία, ο πρόεδρος και CEO Gary Dale και ο chief studios officer Tim Heaton αποχωρούν. Ο δεύτερος ήρθε στη Sega το 2009, ως studio director της Creative Assembly και στη συνέχεια έλαβε προαγωγή στα διευθυντικά κλιμάκια, όταν ο Post αποχώρησε το 2017.


Σε δήλωσή της η SEGA group εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Dale και τον Heaton για την προσφορά τους και τους εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*