Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστροφή χρημάτων σε όλους όσους αγόρασαν το The Day Before

*
Μόλις τέσσερις ημέρες μετά την κυκλοφορία του, το The Day Before έχει γίνει από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης στο διαδίκτυο, όμως όχι για καλό λόγο. Η εταιρεία ανάπτυξης, Fntastic, ανακοίνωσε πως παύει τη λειτουργία της καθώς το παιχνίδι δεν ήταν επικερδές, παρότι μόλις κυκλοφόρησε ως τίτλος Early Access στο Steam.

Δεδομένου ότι κόστιζε €39,99, πολλοί παίκτες αναρωτήθηκαν τι θα γίνει με τα χρήματά τους, αφού πρόκειται για τίτλο που δεν θα λάβει καμία υποστήριξη και είναι άγνωστο για πόσο θα παραμείνουν ενεργοί οι servers του.


Η εταιρεία Mytona, εκδότρια και χρηματοδότρια του τίτλου, ανακοίνωσε στο X πως συνεργάζεται με τη Valve προκειμένου όλοι οι παίκτες να δικαιούνται επιστροφή χρημάτων μέσω του Steam. Η λεπτομέρεια αυτή είναι σημαντική, καθώς το Steam προβλέπει επιστροφές χρημάτων μόνο αν ένα παιχνίδι δεν έχει χρησιμοποιηθεί πάνω από δύο ώρες.

Το μυστήριο με την Fntastic παραμένει, βέβαια. Ο τίτλος βρισκόταν υπό ανάπτυξη για πέντε χρόνια, όμως μόλις τέσσερις μέρες μετά την κυκλοφορία του η εταιρεία δηλώνει πως δεν θα συνεχίσει να λειτουργεί. Επιπλέον, οι παίκτες είδαν άλλο παιχνίδι από αυτό που παρέλαβαν, αφού το The Day Before προωθούταν ως MMO και τελικά ήταν ένα extraction shooter.

Μάλιστα, κακής ποιότητας κατά πολλούς (με σχεδόν 20,000 κριτικές στο Steam) και με το περισσότερο περιεχόμενο να είναι αγορασμένο από asset marketplaces κι όχι δημιουργημένο από την Fntastic. Γενικώς, τα προβλήματα είναι πολλά και σίγουρα θα βγουν περισσότερα στην επιφάνεια όσο περνάει ο καιρός. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*