Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας και για το SAND LAND του Akira Toriyama (trailer)

*
Η Bandai Namco αποφάσισε να ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του SAND LAND. Το παιχνίδι αναμένεται σε PC, PS4, PS5 και Xbox Series X/S  στις 25 Απριλίου στην αγορά της Ιαπωνίας και μία ημέρα αργότερα σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ομάδα ανάπτυξης ILCA ανακοίνωσε ακόμη ότι οι προ-παραγγελίες άνοιξαν και θα κυκλοφορήσουν οι παρακάτω εκδόσεις. Η απλή έκδοση σε physical και digital μορφή θα περιλαμβάνει το game και με το pre-order θα προσφέρει το Survivalist Camo Pack με δυνατότητες παραμετροποίησης οχημάτων με τρία ειδικά χρώματα.


Η Deluxe Edition θα διανεμηθεί μόνο ψηφιακά και θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, αλλά και extra downloadable περιεχόμενο. Τέλος, το Collector’s Bundle που θα πωλείται physical και ψηφιακά από το κατάστημα της Bandai Namco θα περιλαμβάνει τα παραπάνω και ένα αποκλειστικό customizable Beelzebub figurine από την S.H. Figurarts.

Δείτε το release date trailer του τίτλου με νέο υλικό, στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*