Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίθεση DDoS στους servers του Among Us

*
Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζει η λειτουργία των servers του Among Us και τη στιγμή που γράφεται το παρόν νέο, παραμένουν εκτός λειτουργίας. Με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εταιρεία ανάπτυξης Innersloth, ενημέρωσε πως αυτό οφείλεται σε επιθέσεις τύπου DDoS, εναντίον των servers της εταιρείας σε Ευρώπη και Β. Αμερική. Οι εργασίες για τη διόρθωση των προβλημάτων που έχουν προκληθεί συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, όσο περνούσε η ώρα, το πρόβλημα γινόταν περισσότερο σοβαρό σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις και παρά το γεγονός ότι ένα μέρος των υποδομών είχε επανέλθει, οι τεχνικοί δεν μπορούσαν να δώσουν το ΟΚ για την επάνοδο του παιχνιδιού σε συνθήκες κανονικής λειτουργίας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*