Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιχειρηματικό περιθώριο βελτίωσης των studios του PlayStation βλέπει ο νέος πρόεδρος της Sony

*
Ο νέος πρόεδρος, COO και CFO της Sony, Hiroki Totoki ρωτήθηκε για τις πρώτες του εντυπώσεις από το πως είναι να εργάζεται κανείς στον τομέα των video games και απάντησε ότι τα studios της εταιρείας μπορούν να βελτιωθούν σε επιχειρηματικό επίπεδο. Σημειώνεται ότι από την 1η Απριλίου, λόγω της αποχώρησης του νυν Jim Ryan, ο Totoki θα αναλάβει και τον ρόλο του προσωρινού CEO της SIE. Ήδη έχει ξεκινήσει συναντήσεις με τις ομάδες ανάπτυξης του PlayStation, για να κατανοήσει καλύτερα τον κλάδο.

Υποστήριξε ότι παρά το γεγονός ότι είναι εντυπωσιασμένος με τις πρωτοβουλίες και τη δημιουργικότητα των υπαλλήλων του studio, θεωρεί πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης όσον αφορά τον τρόπο που επενδύονται τα χρήματα και δημιουργούνται τα χρονοδιαγράματα της ανάπτυξης, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι στο σύνολό τους.

PS5: Κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα φέρνει το πρώτο firmware update για το 2026

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*