Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Eresys: Κυκλοφόρησε η νέα εμπειρία τρόμου! (video)

*
Η Dragonis Games ανακοινώνει την επίσημη κυκλοφορία του Εresys, το παιχνίδι τρόμου που αποτελεί τον δεύτερο τίτλο για PC της ελληνικής ομάδας ανάπτυξης μετά την άκρως πετυχημένη πορεία του The Shore που ενθουσίασε τόσο τον εγχώριο χώρο όσο και την παγκόσμια gaming κοινότητα.

Όπως τότε έτσι και τώρα, αυτό που ξεχωρίζει αμέσως στο Eresys είναι η υψηλή ποιότητα στην υλοποίηση των 3D μοντέλων του περιβάλλοντος και των χαρακτήρων, αλλά και οι βαθιές επιρροές που διαθέτει από τη μυθολογία του H.P. Lovecraft, υποσχόμενο να προσφέρει μια εμπειρία τρόμου γεμάτο τέρατα, μάχες και κοσμικές οντότητες.


Ο τίτλος υποστηρίζει co-op gameplay με έως και τέσσερις παίκτες, προσκαλώντας τους να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους σε ένα άκρως μυστηριώδες τοπίο με αμέτρητα μυστικά και εκπλήξεις!

Η τελική έκδοση του Eresys περιλαμβάνει, συγκριτικά με εκείνη της early access κυκλοφορίας του, την προσθήκη του Innsmouth, ενός παραθαλάσσιου νέου χώρου στον μυστήριο χάρτη του παιχνιδιού, ο οποίος περιέχει νέα ιδιόμορφα τέρατα και ρεαλιστικά καταφύγια, δένοντας αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία του Eresys. Πρωταρχικός στόχος είναι η διάσωση των κατοίκων του που απειλούνται από μία αιρετική οντότητα, η οποία επιδιώκει διακαώς τον αφανισμό τους!

Η συνεργασία είναι το παν για να τα καταφέρεις να επιβιώσεις στον σκοτεινό κόσμο του Eresys. Χάρη στους έξυπνους AI μηχανισμούς, τα δημιουργήματα με επιρροές του H.P Lovecraft συνδυάζονται αρμονικά και προσφέρουν μία αξέχαστη εμπειρία τρόμου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*