Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρευνα της Crystal Dynamics προϊδεάζει για επιστροφή του Legacy of Kain

*
Δεν αποκλείεται το Legacy of Kain να επιστρέψει, καθώς μια πρόσφατη έρευνα από την Crystal Dynamics ρωτά τους θαυμαστές για τη σειρά.

Πριν μερικούς μήνες, η Square Enix πούλησε ορισμένα από τα IPs της και μερικά από τα studios της στην Embracer Group, στα οποία περιλαμβάνοντα τα δικαιώματα για το Legacy of Kain αλλά και η Crystal Dynamics. Αυτό οδήγησε ορισμένους θαυμαστές να ελπίζουν ότι θα μπορούσε να σημαίνει κάποιου είδος αναβίωσης για τη σειρά. Οι οπαδοί του Kain μπορεί να είναι τυχεροί, μιας και η Crystal Dynamics κυκλοφόρησε μια έρευνα (την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ) θέτοντας μερικές ερωτήσεις που σίγουρα την κάνουν να φαίνεται ότι ενδιαφέρεται να επαναφέρει τη σειρά.


Η έρευνα θέτει μια ποικιλία ερωτήσεων σχετικά με τη σειρά και σε μια από αυτές θα κληθείτε να απαντήσετε γιατί, αν ανήκετε σε αυτή την ομάδα, δεν έχετε ως τώρα ασχοληθεί με κάποιον τίτλο της σειράς. Επίσης, θα ρωτηθείτε τι απολαμβάνετε περισσότερο από παίχνίδια με βαμπίρ. Ακόμα, η έρευνα ρωτάει για πιθανά μελλοντικά remasters, reboots και sequels, ώστε να γνωρίζει η Crystal Dynamics τι προτιμάει το κοινό. Ακόμα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η ερώτηση αν θα θέλατε ένας μελλοντικός τίτλος να είναι single ή multiplayer.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στην έρευνα, θα πρέπει απλά να κάνετε κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*