Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρευνα: Το 17% των gamers ανήκει στην κοινότητα LGBTQ

*
H GLAAD δημοσίευσε την πρώτη έκθεση με τίτλο State of LGBTQ Inclusion in Video Games και όπως αποκαλύπτεραι, το 17% των ενεργών παικτών προέρχεται από την κοινότητα των LGBTQ. Τα αποτελέσματα βασίζονται σε μια έρευνα της Nielsen, που ρώτησε 1.452 gamers σε κονσόλες και PC, το διάστημα Ιούνιος- Αύγουστος 2023. Το ποσοστό των LGBTQ gamers αυξάνεται στις μικρές ηλικίες, με το 23% ως 28% των πακτών κάτων των 35 να δηλώνουν ότι ανήκουν στην κοινότητα των LGBTQ. Επιπλέον, αναφέρεται ότι το λιγότερο από το 2% των παιχνιδιών των Sony, Microsoft, Nintendo και Steam έχουν περιεχόμενο που απευθύνεται σε αυτή την ομάδα του πληθυσμού.

Το 8% των LGBTQ gamers ξοδεύουν πάνω από $60 κάθε μήνα σε αγορές παιχνιδιών και το 23% από $11 έως $20. Επιπλέον, το 52% προτιμάει τα single player games, το 32% τα cooperative multiplayer games και το 28% τα competitive multiplayer games.


Ακόμα, το 52% αναφέρει ότι έχει δεχτεί κάποιου είδους κακομεταχείριση των ώρα που ασχολείται με κάποιο video game. To 42% λέει ότι δεν ξεκίνησε καν κάποιο παιχνίδι, με το φόβο μην δεχτεί επίθεση μίσους και το 27% έχει απόχωρήσει από κάποιο session λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς των άλλων παικτών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*