Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται η open beta του PlayStation 5 tournaments

*
Τα «Tournaments», είναι μια λειτουργία που υποστηρίζεται στο PlayStation 4 από το 2016 και μετά. Μετά την ανακοίνωση της Sony πως σχεδιάζουν μια «ολοκαίνουργια εμπειρία πρωταθλημάτων στο PlayStation 5», φαίνεται πως έφτασε η ώρα να την δοκιμάσουμε.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η λειτουργία Tournaments θα γίνει διαθέσιμη σε όλους μέσω open beta. Όταν εγγραφείτε σε αυτήν, θα μπορείτε να μπείτε σε διάφορα τουρνουά για βραβεία και bragging rights, με εύκολη πρόσβαση από το control center και το game hub του PlayStation 5.


H Sony δηλώνει πως η εμπειρία θα είναι πολύ καλή, καθώς δεν θα σας τρώει σχεδόν καθόλου χρόνο να εγγραφείτε σε όποιο τουρνουά θέλετε μέσω της κονσόλας και να δείτε τα brackets και άλλες πληροφορίες όσο παίζετε.

Τα αποτελέσματα των αγώνων σας και των ανταγωνιστών σας θα προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο για να δείτε ποιο είναι το επόμενο ταίρι το οποίο θα πολεμήσετε.

Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες ως προς το πότε θα μπορείτε να εγγραφείτε στο tournaments beta, ποια παιχνίδια θα υποστηρίζονται και ποιες χώρες θα πάρουν πρώτες πρόσβαση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*