Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στην Ευρώπη το G Cloud Gaming Handheld της Logitech

*
Η κονσόλα G Cloud Gaming Handheld της Logitech έρχεται και στην Ευρώπη, με δώρα όπως έξι μήνες συνδρομη στο Xbox Game Pass Ultimate. Αρχικά θα γίνει διαθέσιμη σε Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Νορβηγία, Δανία, Σουηδία και Φινλανδία από τις 22 Μαΐου, με τιμή €359.

To G Cloud Gaming Handheld διαθέτει IPS touchscreen μεγέθους 7'' με ανάλυση 1080p, αναλογία πλευρών 16:9 και ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz. Αποτελείται από δύο offset analog thumbsticks, ένα D-pad, και πλήκτρα Y, B, A και X. Επίσης υπάρχουν τέσσερα πλήκτρα στο μπροστά μέρος. Logitech G, home, menu και context menu.


Στο εσωτερικό του υπάρχει το Qualcomm Snapdragon 720G chip, με οκταπύρηνη CPU που τρέχει στα 2,3GHz. Συνοδεύεται από 4GB LPDDR4X RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου UFS. Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω της μοναδικής θύρας USB-C 3.1 και η μπαταρία χωρητικότητας 6.000mAh γεμίζει μέσα σε 2,5 ώρες. Επιπλέον υπάρχει θύρα microSD και για την αναπαραγωγή παιχνιδιών μέσω cloud θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά Wi-Fi.

Το βάρος της συσκευής είναι 463 γραμμάρια. Για τη δημιουργία της, η Logitech έχει συνεργαστεί με την Tencent.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*