Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στο Nintendo Switch το Alan Wake Remastered

*
Επιβεβαιώθηκε ότι το Alan Wake Remastered θα κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch. Σε ένα νέο video που δημοσιεύτηκε με αφορμή τα δώδεκα χρόνια από το λανσάρισμα του original παιχνιδιού, ο creative director Sam Lake επιβεβαίωσε ότι ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος και στην υβριδική κονσόλα της Nintendo το προσεχές φθινόπωρο.

Η Remedy Entertainmennt αναφέρει: "Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ότι οι παίκτες θα μπορούν να επισκεφτούν το Bright Falls στο Nintendo Switch, όταν το Alan Wake Remastered λανσαριστεί στην πλατφόρμα αυτό το φθινόπωρο".


"Το παιχνίδι θα λανσαριστεί σε ψηφιακή μορφή και τρέχει native στο ίδιο το hardware. Θα παρουσιάσουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες και είμαστε ενθουσιασμένοι που για πρώτη φορά θα μοιραστούμε την ιστορία του Alan Wake με τους fans της Nintendo".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*