Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στο Nintendo Switch το Hello Kitty and Friends: Happiness Parade (trailer)

To rhythm game Hello Kitty and Friends: Happiness Parade αναμένεται στο Nintendo Switch στις 26 Οκτωβριου 2023, με τιμή €19,99 όπως ανακοίνωσαν η Rogue Games και η Dabadu Games. Την πρώτη εβδομάδα που θα είναι διαθέσιμο θα μπορέσετε να το προμηθευτείτε με έκπτωση 15%.

Ετοιμαστείτε για ένα διασκεδαστικό και απροσδόκητο ταξίδι στον κόσμο του Sanrio σε ένα παιχνίδι γεμάτο μουσική και ρυθμό, που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχετε βιώσει στο παρελθόν. Μαζί με δύο φίλους θα κάνετε μια ευχάριστη μουσική περιοδεία που θα γεμίσει τον κόσμο χαρά και θα σας φέρει κοντά σε νέες παρέες. Όμως η Kuromi που ζηλεύει το συνεχώς αυξανόμενο fanbase της Hello Kitty, θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να σταματήσει τις συναυλίες και να δώσει τέλος στο όνειρο που ζει η πρωταγωνίστρια.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*