Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στο Nintendo Switch το Outward: Definitive Edition

*
Η PLAION και η Nine Dots Studio θα κυκλοφορήσουν το open-world fantasy RPG Outward: Definitive Edition στο Nintendo Switch το 2024. Τη μεταφορά του έχει αναλάβει η SneakyBox.

“Το να φέρουμε το Outward στο Switch ήταν πάντοτε ένα όνειρο για εμάς. Θα είμαι ελικρινής, είχαν τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο θα ήταν δυνατή μια έκδοση για το Switch", δήλωσε ο CEO της Nine Dots Studio και creative director Guillaume Boucher-Vidal.


“Το Outward is είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, το οποίο δημιουργήθηκε σε ένα περίεργο πλαίσιο, με συγκεκριμένους τεχνικούς περιορισμούς. Σε αυτό το port, η ομάδα της Sneaky Box έβγαλε λαγό από το καπέλο. Είμαι χαρούμενος που θα υπάρξει ακόμα ένας τρόπος να ασχοληθείτε με το παιχνίδι και με συσκευές όπως το Steam Deck και το Nintendo Switch, είναι αρκετά βολικό το ότι θα μπορείτε να παίζετε ταξιδεύοντας".

Το Outward: Definitive Edition πρωτοκυκλοφόρησε για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, GOG) στις 17 Μαΐου 2022. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*