Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στο PlayStation 5 το Cloudpunk (trailer)

Η Merge Games και η ION LANDS θα κυκλοφορήσουν το Cloudpunk στο PlayStation 5, στις 19 Αυγούστου μέσω του PlayStation Store, ενώ μια εβδομάδα μετά θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων. Όσοι έχουν αγοράσει την έκδοση για το PlayStation 4 θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης σε εκείνη για τη νεότερη κονσόλα της Sony.

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται gameplay σε ανάλυσης 4K, με ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Θα υπάρχει υποστήριξη για τα χαρακτηριστικά του DualSense, όπως το haptic feedback, το ηχείο του controller, τα adaptive triggers και η φωτεινή μπάρα, το χρώματ της οποίας θα αλλάζει, ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση. Ακόμα, για πρώτη φορά θα γίνει διαθέσιμο το cockpit mode σε κονσόλες. Τέλος, θα υποστηρίζονται τα activity cards του PlayStation 5.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*