Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νεά έκδοση του Steam Mobile app

*
H Valve ξεκίνησε το roll out μιας νέας έκδοση του Steam Mobile app. Προς το παρόν σε αυτή δεν θα έχουν πρόσβαση όλοι και είναι διαθέσιμη υπό μορφή περιορισμένης "beta". Η Valve δηλώνει ότι ο λόγος που ακόμα δεν προχωράει σε ευρεία διαθεσιμότητα είναι πως θέλει να εξασφαλίσει ότι το app δουλεύει δίχως προβλήματα σε πολλά διαφορετικά smartphones και συσκευές.

"Δημιουργήσαμε από την αρχή το app με νέο περιβάλλον εργασίας και μοντέρνο σχεδιασμό", αναφέρει η Valve σε ένα σύντομο blog post.


"Θα μπορείτε να βλέπετε το περιεχόμενο του store, να λαμβάνετε Steam Guard codes, να επιβεβαιώνετε τις συναλλαγές σας, όμως τώρα το app έρχεται με QR code sign-in, αποτελεσματικότερες ειδοποιήσεις, μια βελτιωμένη βιβλιοθήκη και υποστήριξη για πολλαπλούς λογαριασμούς".

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα ή να λάβετε μέρος στο beta, θα πρέπει να κάνετε μια βόλτα στο σχετικό community.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*