Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέος launcher για το Fall Guys: Ultimate Knockout

Νέος launcher έρχεται για το Fall Guys: Ultimate Knockout στο PlayStation και για τον λόγο αυτό οι χρήστες θα πρέπει να κατεβάσουν ξανά το παιχνίδι ώστε να συνεχίσουν να παίζουν.

H developer του παιχνιδιού, Mediatonic, έγινε πριν λίγο καιρό μέλος της οικογένειας της Epic Games. Έτσι ήταν δυνατόν να προστεθούν πολλά νέα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι από τότε που ενώθηκαν οι δυνάμεις των εταιρειών.


Ο νέος launcher θα είναι διαθέσιμος στο PlayStation Store από τις 5 Απριλίου. Εκείνη την ημέρα το παλιό εικονίδιο θα φαίνεται γκρι και δεν θα είναι προσβάσιμο.

Για όσους παίκτες έχουν ήδη το Fall Guys: Ultimate Knockout είτε στο PlayStation 5 είτε στο PlayStation 4, θα δουν τον νέο launcher του παιχνιδιού να εμφανίζεται αυτόματα στη βιβλιοθήκη τους. Όταν γίνει αυτό, οι χρήστες πρέπει απλώς να πατήσουν το πλήκτρο PlayStation Library και όλο το προηγούμενο περιεχόμενό τους θα μεταφερθεί. Μόλις γίνει αυτό, θα μπορούν να διαγράψουν τον παλιό παλιό launcher.

H Mediatonic αποκάλυψε επίσης τη νέα, δωρεάν, ρετρό στολή η οποία είναι εμπνευσμένη από καρχαρίες. Θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος της έκτης season.

Αν και δεν αναφέρεται επίσημα, ίσως η ενημέρωση αυτή να σχετίζεται με την επερχόμενη κυκλοφορία του Fall Guys: Ultimate Knockout σε Xbox Series S, Xbox Series X και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*