Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε Early Access το Kerbal Space Program 2 (trailer)

Το Kerbal Space Program 2 θα λανσαριστεί σε έκδοση early access για PC μέσω Steam, Epic Games Store και άλλα ψηφιακά καταστήματα στις 24 Φεβρουαρίου του 2023. Η ανακοίνωση ήρθε επίσημα από την Private Division και την ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, Intercept Games. Εκδόσεις για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S, θα ακολουθήσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ο τίτλος, όπως και ο προκάτοχός του θα εστιάζει στο space exploration. Το Kerbal Space Program 2 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για κονσόλες τρέχουσας γενιάς, αφού ο developer δηλώνει πως θέλει να εκμετταλευτεί εξ ολοκλήρου το νέο hardware. Η πρόσκληση των παικτών στο early access έχει να κάνει με το όραμα του developer να δείξει στους fans τις δυνατότητες του παιχνιδιού ενώ αυτές χτίζονται ακόμη.


Δείτε νέο το trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*