Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε κονσόλες Xbox το Discord voice chat

*
Discord και Microsoft φέρνουν τα Discord voice calls σε κονσόλες Xbox. Το χαρακτηριστικό είναι προς το παρόν διαθέσιμο για τους Xbox Insiders και σύντομα θα αποκτήσουν πρόσβαση όλοι οι υπόλοιοι κάτοχοι των συστημάτων της Microsoft.

Η διαδικασία σύνδεσης του λογαριασμού σας στο Xbox και στο Discord δεν χαρακτηρίζεται ως απλή. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να κατεβάσετε το Xbox mobile app, καθώς θα χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για να μεταφέρετε τις κλήσεις μέσω Discord σε ένα Xbox. Στη συνέχεια θα συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Xbox με εκέινον του Discord. Σε περίπτωση που είχατε κάνει τη διαδικασία στο παρελθόν, θα πρέπει να την επαναλάβετε, ώστε να αποδεχτείτε τα νέα permissions για τις φωνητικές λειτουργίες. Όταν ολοκληρωθούν τα παραπάνω, οποτεδήποτε θελήσετε να συνομιλήσετε στο Xbox με τους φίλους που έχετε στο Discord, θα μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση στο δεύτερο επιλέγοντας "transfer to Xbox" και στη συνέχεια θα πρέπει να διαλέξετε μια κονσόλα Xbox στο Xbox mobile app. Ακόμα θα έχετε τη δυνατότητα να μια μεταφορά από το Discord σε desktop ή στο web, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα εμφανιστεί ένα QR code που ανοίγει με το Xbox mobile app.


Οι χρήστες κονσολών Xbox θα δουν την προτροπή "Try Discord voice on Xbox" στα "parties and chats" του dashboard. Εκεί περιλαμβάνεται QR code για το Discord και το Xbox mobile app για την αμφίδρομη σύνδεση μεταξύ των λογαριασμών σε Discord και Xbox.

Το Discord voice chat σε Xbox υποστηρίζεται σε Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X. Δεν είναι δυνατό να μπείτε σε Discord calls μέσω ενός Xbox και δεν υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο Discord app στην κονσόλα. Απαιτείται η χρήση του smartphone σας.

"Την ώρα που παίζετε στην κονσόλα σας θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε ποιος είναι στην κλήση και ποις μιλάει. Θα μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του ήχου και να μεταφερθείτε από το Discord Voice στο Xbox game chat", είπε ο Eric Voreis, principal program manager του Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*