Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε PlayStation και Nintendo Switch το Nobody Saves the World (trailer)

Στις 14 Απριλίου 2022, η DrinkBox Studios θα κυκλοφορήσει το action RPG Nobody Saves the World για PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Το παιχνίδι έρχεται από τους δημιουργούς των Guacamelee! 1 και 2, με τη φιλοδοξία να αφήσει τη δική του σφραγίδα στον τομέα των action RPGs, όπου θα κληθείτε να υποδυθείτε πολλές διαφορετικές μορφές χαρακτήρων, η κάθε μια με τους δκούς της μηχανισμούς του gameplay. Η συμφορά μεγαλώνει και πλέον κανείς δεν μπορεί να σώσει τον κόσμο. Ευτυχώς, είσαι ο Κανένας.


Η ολοκλήρωση αποστολών θα προσφέρει πρόσβαση σε όλο και περισσότερες μορφές. Η ανάμιξη και το ταίριασμα των δυνατοτήτων καθεμιας με μοναδικούς και ενδιαφέροντες τρόπους θα έχουν ως αποτέλεσμα την εύρεση και ολοκλήρωση όλο και πιο δύσκολων αποστολών και το ξεκλείδωμα νέων πανίσχυρων μορφών. Ο κόσμος είναι τεράστιος, αναμένει να τον εξερευνήσετε και πάνω απ' όλα, να τον απαλλάξετε από τη συμφορά που τον έχει βρει.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*