Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στις 13 Μαρτίου το multiplayer DLC του Crypt of the NecroDancer για PlayStation 4 και Nintendo Switch (trailer)

H Brace Yourself Games ανακοίνωσε πως το multiplayer DLC του Crypt of the NecroDancer με τίτλο Synchrony θα λανσαριστεί για PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 13 Μαρτίου.

Το Synchrony μπήκε σε φάση Early Access στο Steam τον Αύγουστο του 2022 και πρόσθεσε μια πληθώρα από νέα features όπως playable characters, online multiplayer, Versus mode και υποστήριξη για mods. Επιπλέον, θα υπάρχει ένα built-in mod portal που θα περιέχει όλο το mod-related content. Τα περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού μπορούν να τροποποιηθούν και το Synchrony θα υποστηρίζει πολλά mods παράλληλα.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του Synchrony για PlayStation 4 και Nintendo Switch, το DLC θα βγει από Early Access στο Steam.


Δείτε παρακάτω το trailer του Synchrony:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*