Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο τέλος του μήνα το διαδραστικό ντοκιμαντέρ The Making of Karateka (trailer)

Το The Making of Karateka, ένα νέο διαδραστικό ντοκιμαντέρ που αφηγείται την ιστορία του κλασσικού παιχνιδιού του Jordan Mechner, δημιουργού των Prince of Persia και The Last Express, το οποίο βρέθηκε στα ράφια των καταστημάτων το 1984, έρχεται σε PC, Xbox και PlayStation στις 29 Αυγούστου, με την αντίστοιχη έκδοση για το Nintendo Switch να ακολουθεί τον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για μια δουλεία της Digital Eclipse, του studio που βρίσκεται πίσω από το Atari 50: The Anniversary Celebration και υπόσχεται μια ίδιου στυλ αναδρομή στο παρελθόν των video games, με συνεντεύξεις, νέα video features, design documents, ήχους και φωτογραφίες για τη δημιουργία αυτού που η developer αποκαλέι ως τη βαθύτερη και πλέον αναλυτική διερεύνηση της δημιουργίας ενός και μόνου video game.


"Ο Jordan Mechner ήταν ένας 18χρονος φοιτητής όταν άρχισε να κάνει την περιπέτεια πολεμικών τεχνών που θα γινόταν ένα από τα πιο επιδραστικά παιχνίδια της εποχής του Apple II. Το The The Making of Karateka παρουσιάζει την ιστορία πίσω από το πρώτο παιχνίδι του Mechner μέσα από ένα εξαντλητικό αρχείο...το οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε με τον δικό σας ρυθμό".

Σημειώνεται ότι το The Making of Karateka περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή από playable games, όπως η έκδοση του Karateka που λανσαρίστηκε το 1984, μη ολοκληρωμένα πρωτότυπα (όπως αυτό που χρησιμοποίησε ο Mechner για να κάνει την πρότασή του σουε εκδότες) και το Karateka Remastered, που έχει ανανεωμένα γραφικά, μουσική και gameplay. Στο πακέτο θα βρείτε επίσης πρωτότυπα του Deathbounce, ενός shoot-'em-up που δημιούργησε ο Mechner σε ηλικία 17 ετών.

Η τιμή του The Making of Karateka θα είναι €19,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Eclipse

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Digital Eclipse

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*