Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σύντομα στο Nintendo Switch το The Monty Mole Collection (trailer)

Οι gamers με ρίζες στη δεκαετία του '80 σίγουρα θυμούνται τη σειρά video games Monty Mole. Και είναι βέβαιο πως θα χαρούν διαβάζοντας ότι πέντε από αυτά θα γίνουν διαθέσιμα για το Nintendo Switch στις 8 Ιανουαρίου υπό μορφή συλλογής. Πρόκειται για τα: Wanted! Monty Mole, Monty on the Run και Auf Wiedersehen Monty, που αποτελούν την κύρια τριλογία, συν το Moley Christmas και το Sam Stoat: Safebreaker. Το τελευταίο είναι μια αυτόνομη περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Sam Stoat, έναν από τους χαρακτήρες των Monty Mole games.

Η συλλογή υποστηρίζει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας και φίλτρα οθόνης. Ακόμα, θα προσφέρεται η δυνατότητα για rewind έως και 10 δευτερόλεπτα, όπως επίσης και τέσσερα suspend points για αποθήκευση της προόδου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*