Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το πρώτο Pride event του Overwatch 2

*
Η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε τον πρώτο της εορτασμό του Pride με ένα σχετικό event που θα φέρει αρκετό περιεχόμενο στο Overwatch 2. H εταιρεία σημείωσε πως θα υποστηρίξει με αυτόν τον τρόπο την κοινότητα LGBTQ+ και θα προσφέρει στους παίκτες μια σειρά από νέες game cards και νέα εικονίδια για να δείξουν την ταυτότητά τους. Από την Πέμπτη, όλοι θα μπορούν να προσθέσουν αυτά τα cosmetics και η ομάδα ανάπτυξης τονίζει ότι είναι μόνο η αρχή εορτασμού του Pride, καθώς θα ακολουθήσουν και αντίστοιχες ενέργειες στις επόμενες Seasons. Ακόμη, ο χάρτης Midtown θα αλλάξει διακόσμηση και θα γεμίσει με σχετικές πολύχρωμες σημαίες και πεζοδρόμια για να θυμίζει κάτι από παρέλασε Pride στη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία ενισχύει και το «άρωμα» LGBTQ+ στο ρόστερ του τίτλου επιβεβαιώνοντας πως ο Baptiste είναι bisexual και η Pharah λεσβία και μάλιστα δημοσίευσε και ένα μικρό story για το background των δύο χαρακτήρων. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Τέλος, μέρος των εσόδων από τις 16 Μαΐου έως και τις 30 Ιουνίου θα δοθούν στο NCTE (National Center for Transgender Equality).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*