Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμαστείτε: Ανακοινώθηκε Xbox Partner Preview event με games από Capcom, EA και άλλους

*
Η Microsoft ανακοίνωσε άλλο ένα Xbox event, αυτή τη φορά με παιχνίδια από τρίτες εταιρείες όπως η Capcom και η ΕΑ. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε το Xbox Partner Preview event με παραγωγές από Capcom, Nexon και EA, καθώς και αρκετές ακόμη που δεν κατονομάζονται. Η διάρκειά του θα είναι 30 λεπτά και θα καλυφθούν μεταξύ άλλων games όπως τα Tales of Kenzera: Zau, Kunitsu-Gami: Path of the Godess, The First Berserker: Khazan και άλλα που έρχονται σε Windows, Xbox και Game Pass.

Η Microsoft υπόσχεται νέες αποκαλύψεις, ημερομηνίες κυκλοφορίας και «φρέσκο» gameplay από επερχόμενα games, μαζί με ιστορίες από τους δημιουργούς.


Η μετάδοση του Xbox Partner Preview Event θα ξεκινήσει την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε και με ελληνικούς υπότιτλους μέσω YouTube, Twitch και άλλων social media σε ανάλυση έως και 4Κ 60fps.

The Witcher 3: Wild Hunt Remastered – Διευκρινίσεις για το upgrade path της φυσικής έκδοσης στο Nintendo Switch 2

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*