Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμαστείτε: Ανακοινώθηκε Xbox Partner Preview event με games από Capcom, EA και άλλους

*
Η Microsoft ανακοίνωσε άλλο ένα Xbox event, αυτή τη φορά με παιχνίδια από τρίτες εταιρείες όπως η Capcom και η ΕΑ. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε το Xbox Partner Preview event με παραγωγές από Capcom, Nexon και EA, καθώς και αρκετές ακόμη που δεν κατονομάζονται. Η διάρκειά του θα είναι 30 λεπτά και θα καλυφθούν μεταξύ άλλων games όπως τα Tales of Kenzera: Zau, Kunitsu-Gami: Path of the Godess, The First Berserker: Khazan και άλλα που έρχονται σε Windows, Xbox και Game Pass.

Η Microsoft υπόσχεται νέες αποκαλύψεις, ημερομηνίες κυκλοφορίας και «φρέσκο» gameplay από επερχόμενα games, μαζί με ιστορίες από τους δημιουργούς.


Η μετάδοση του Xbox Partner Preview Event θα ξεκινήσει την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε και με ελληνικούς υπότιτλους μέσω YouTube, Twitch και άλλων social media σε ανάλυση έως και 4Κ 60fps. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*