Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται next gen remaster mod για το Grand Theft Auto: Vice City με τη χρήση της RAGE Engine (trailer)

Η Revolution Team εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός next gen remaster mod για το Grand Theft Auto: Vice City, με τη χρήση της RAGE Engine.

Στόχος είναι να μεταφερθεί πιστά το αρχικό παιχνίδι αλλά και να διατηρηθεί η αισθητική του. Στο νέο mod θα δείτε αυτούσια μεταφορά των αποστολών του παιχνιδιού ενώ η ημερομηνία κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για το 2025, πράγμα που σημαίνει πως θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή ακόμη.


Στη συγκεκριμένη προσπάθεια θα δείτε μια βελτιωμένη έκδοση της πόλης αλλά και των όπλων, συγκριτικά με την Definitive Edition, με την πλήρη παρουσία των οχημάτων του αρχικού τίτλου. Επίσης, διέρρευσε πως όλα τα μοντέλα των χαρακτήρων και των πεζών θα είναι από την έκδοση του Xbox και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχουν σχέδια για την αύξηση του αριθμού των πολυγώνων. Παρόλα αυτά, οι χαρακτήρες θα παραμείνουν τρισδιάστατοι, με καλύτερες υφές και απεικόνιση στα γραφικά όπως και βελτιώσεις στους φωτισμούς.

Εν ολίγοις, θα είναι ένα πιστό remaster του Vice City και δεδομένου πως θα διατίθεται ως mod για το GTA V, μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν θα καταργηθεί από την Take-Two.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*