Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτσι άλλαξε το πρόσωπο του πρωταγωνιστή James Sunderland στο Silent Hill 2 Remake (εικόνες)

*
Η δουλειά της Bloober Team στο Silent Hill 2 Remake έχει δεχτεί αρκετή κριτική και όπως φαίνεται έχουμε και αλλαγμένο το πρόσωπο του πρωταγωνιστή James Sunderland. Η εξέλιξη αυτή εμφανίστηκε μέσω ανάρτησης για τον τίτλο στο Steam, όπου και πλέον έχουμε νέα υλικά. Σε αυτά βλέπουμε για πρώτη φορά κοντινά του πρωταγωνιστή και τα σχόλια είναι ποικίλα. Κάποιοι σχολιάζουν πως τους φαίνεται καλύτερο αυτό το αποτέλεσμα, κάποιοι πως θυμίζει έντονα το original look του χαρακτήρα από το 2001.



Η αλήθεια είναι πως οι αλλαγές δεν είναι τρομακτικές, πέραν του ότι τον βλέπουμε να έχει ξυρισμένο το πρόσωπό του και περισσότερη λεπτομέρεια κάτω από τα μάτια. Συνολικά, αφήνεται η εντύπωση μιας πιο σύγχρονης εκδοχής του αρχικού χαρακτήρα χωρίς πολλές τολμηρές αλλαγές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Κοίτα ρε κατάντια, εν έτει 2024. Κοίτα με τι ασχολείται η βιομηχανία Gaming και οι Gamers του σήμερα!
      Έχουν ξεχάσει τελείως το λόγο που παίζουν παιχνίδια οι Gamers, και ασχολούνται πραγματικά με μπούρδες.......

      Κρίμα θα πω εγώ. Γιατί ως Gamer που ξεκίνησα από τα Artcade κάπου το 87 με 90s, και σήμερα έχουμε φτάσει στα PS5 και XSX. Βλέπω μια Gaming βιομηχανία εντελώς αποπροσανατολισμένη, αλλά και ένα νέο ίδιος Gamers που δεν έχει καν ιδέα το γιατί παίζει Video Games!!

*