Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έχουμε πλέον ημερομηνια για το 10ο INDIE Live Expo

*
H Ryu’s Office έκανε γνωστό ότι το INDIE Live Expo 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου. Είναι το δέκατο κατά σειρά event και για να τιμηθεί η επέτειος παρουσιάστηκε ένα νέο λογότυπο.

Η διοργάνωση χρησιμεύει ως μια πύλη μεταξύ ανεξάρτητων σκηνών ανάπτυξης παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο και μεταδίδεται στα Αγγλικά, Ιαπωνικά και Κινέζικα. Θα περιλαμβάνει το τμήμα "INDIE Waves" που θα παρουσιάστούν εν τάχει ενημερώσεις περιεχομένου για πολλούς τίτλους, καθώς και μια αναλυτική ματιά σε μια νέα τοπική κοινότητα ανάπτυξης παιχνιδιών με την επιστροφή του "Indie Studios Around the World".


Οι developers που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην επίσημη ιστοσελίδα του INDIE LIve Expo, έως τις 12 Μαρτίου, ώρα 05:00. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*