Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Extreme διαδρομές και τόνους σκόνης υπόσχεται το OVERPASS 2 (trailer)

H Nacon και η Neopica ανακοίνωσαν το off-road racing game OVERPASS 2. Θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Το OVERPASS 2 θα προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία σε σχέση με τον προκάτοχό του. Στο παιχνίδι, οι οδηγοί μετέχουν σε αγώνες και προσπαθούν για τον καλύτερο χρόνο σε extreme διαδρομές πίσω από το τιμόνι ισχυρών και επίσημα αδειοδοτημένων ATV και UTV. Αναπτύχθηκε με τη βοήθεια της Unreal Engine 5. Το το παιχνίδι OVERPASS 2 προσφέρει μεγάλη ποικιλία περιεχομένου με 37 οχήματα σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, πέντε περιβάλλοντα, 31 σιρκουί και πολλαπλά game modes, συμπεριλαμβανομένης της ευκαιρίας να ακολουθήσετε μια λαμπρή καριέρα. Οι παίκτες πρέπει να ελέγχουν τη δύναμη των οχημάτων και να οδηγούν επιδέξια σε κάθε διαδρομή για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να βρεθούν στην κορυφή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*