Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

F-Zero 99: Έρχεται το Classic Race mode, για τους νοσταλγούς του original τίτλου για το SNES

*
To F-Zero 99 του Nintendo Switch Online αποκτά νέο mode με το καινούργιο update που θα γίνει διαθέσιμο στις 29 Νοεμβρίου. Το update φέρνει στο multiplayer racing game της Nintendo το Classic Race mode, το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν κάτι που να θυμίζει περισσότερο το F-Zero του Super Nintendo Entertainment System. Οι αγώνες φέρνουν τους κανόνες της έκδοσης 16-bit και περιορίζουν τον αριθμό των συμμετεχόντων στους 20.

Επίσης, το Spin Attack και η πίστα Skyway αφαιρούνται, καθώς δεν υπήρχαν στο πρωτότυπο παιχνίδι, ενώ οι παίκτες δε θα μπορούν πια να αυξήσουν το Power Meter τους με την επίτευξη KO. Τέλος, το νέο mode θα παίζεται σε 4:3 και όχι σε 16:9 widescreen.


Το ίδιο update θα προσθέσει και ένα καινούργιο χαρακτηριστικό με την ονομασία Lucky Cards. Τα Lucky Cards θα εμφανίζονται μετά το πέρας του κάθε αγώνα και σε περίπτωση που το περιεχόμενό τους ταιριάζει με τη θέση που τερμάτισε ο παίκτης, αλλά και με το σκάφος που χρησιμοποίησε, θα τον επιβραβεύουν με δωράκια.

Το F-Zero 99 κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο για το Nintendo Switch.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*